Wij streven duurzaamheid en vakmanschap na voor al onze verschillende werkzaamheden. Of we nu bij jou komen om te schilderen, latex te spuiten, te behangen of voor klein timmerwerk?

Wij leveren kwaliteit zodat jij, nadat wij de klus hebben opgeleverd, jarenlang plezier hebt van je mooie geschilderde deuren en kozijnen of strak en naadloos behangen muur. Je kunt ons inschakelen voor de uitvoering van de volgende werkzaamheden:

Schilderwerk

Van origine zijn wij een schildersbedrijf. Wij zijn werkzaam in Alphen aan den Rijn en aangrenzende plaatsen. Dankzij alle vakdiploma’s en jarenlange ervaring kunnen wij zeggen dat elke schilderklus bij ons in goede handen is. Wij werken netjes en precies en maken alleen gebruik van de beste verfmerken voor het mooiste resultaat.

Wandafwerking

Wat betreft de afwerking van je wanden en muren kunnen wij je twee opties bieden: behangen of machinaal met latex spuiten. Na beoordeling van de staat van de wanden en muren adviseren wij welke soort wandafwerking het beste en mooiste resultaat geeft. Je hebt drie soorten behang waaruit je een keuze kunt maken: glasweefsel-, glasvlies- en renovliesbehang. Je wanden afwerken door ze machinaal met latex te laten spuiten geeft ook een strakke afwerking; je muren zien er streep- en naadloos uit.

Onderhoud

Wij bieden jou elke gewenste vorm van onderhoud. Onderhoud aan je woning of pand is nodig op meerdere vlakken. Van het bestrijden en voorkomen van houtrot, tot epoxy renovatie en klein timmerwerk.

Houtrot

Je hebt houtrot geconstateerd. Wat moet je doen? Gelukkig is houtrot goed te behandelen. Het is vervelend maar wij kunnen het voor je verhelpen. Houtrot is een schimmel dat het hout zachter maakt en het hout verkleurt. Als je het niet behandelt ontstaan zelfs scheuren. Heb je geen houtrot maar wil je het voorkomen? Wij gaan voor je aan de slag en zorgen voor een goede bescherming.

Houtrot voorkomen of tegengaan gebeurt op de volgende manier: wij brengen drie lagen verf aan. De eerste, onderste laag bestaat uit grondverf. De bovenste twee lagen zijn aflak. Nadat wij deze sterke fundering van verf hebben aangebracht is ons advies om elk jaar het hout na te lopen en schoon te maken. Een goede afwatering is van essentieel belang; als het water niet goed weg kan blijft het op het hout liggen en zal houtrot kans krijgen te ontstaan.

Het aanleggen van hardhouten neuslatten bij (gevel)kozijnen zorgt ervoor dat het water niet blijft liggen maar eraf loopt. Dit is een beter alternatief dan de goedkope traditionele glaslatten. Als je investeert in neuslatten heb je minder (kosten aan) onderhoud. Deze werkzaamheden vallen onder klein timmerwerk en kunnen wij voor jou verzorgen.

Epoxy renovatie

Een andere manier om schade aan hout te verhelpen is door middel van epoxy renovatie. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf voor de behandeling van houtrot en -schade. Epoxy renovatie is een duurzame oplossing voor houtrot en andere schade; het herstelt. Of het nu gaat om houten kozijnen, dakkapellen, dorpels of daklijsten. Wij herstellen het houtwerk zodat op korte termijn geen onderhoud nodig is en het weer een lange tijd mee kan.

Klein timmerwerk

Wij maken bij het timmerwerk wat aan de buitenkant van de woning gedaan moet worden gebruik van RVS schroeven. Dat zijn roestvast stalen schroeven. Die zijn minder gevoelig voor roest dan verzinkte schroeven. Deze laatste zijn door de grote kans op roest niet geschikt voor buiten.

Om houtrot te voorkomen en bestrijden is het aanleggen van hardhouten neuslatten in je kozijnen een belangrijk preventiemiddel. Wij kunnen jouw oude glaslatten vervangen door nieuwe, onderhoudsvriendelijke neuslatten zodat het water er niet op blijft staan maar eraf loopt.

Wil je meer weten over onze diensten?