Je bent op zoek naar een schilder of een bedrijf dat onderhoud aan jouw woning of kantoorpand kan uitvoeren. Capel is de plaatselijke professional die jou kan helpen.

Neem contact op via telefoonnummer 0172 – 424 804 of 06 – 28 46 15 17. Vraag je liever digitaal meer informatie op? Via deze site kun je een aanvraag doen voor een adviesgesprek of vrijblijvende offerte.

Wij nemen binnen een paar werkdagen telefonisch contact met je op en dan plannen we een afspraak in. Wij komen bij je langs om te beoordelen wat er moet gebeuren en wat jouw wensen zijn. Op basis van dit gesprek kunnen wij een passende op maat gemaakte offerte* voor je opstellen.

De offerte, inclusief planning, sturen we je toe via de mail. Als je akkoord gaat, plannen we de startdatum van de werkzaamheden in.

Seizoenswerk

Let op: hou rekening met het feit dat het schilderen van de buitenboel seizoenswerk is. De ideale periode voor deze buiten werkzaamheden is van maart/april tot het najaar; bijzondere weersomstandigheden uitgesloten.

Helaas hebben we op het weer geen invloed dus het komt soms voor dat we de startdatum moeten doorschuiven of dat al gestarte werkzaamheden gepauzeerd moeten worden. In overleg gaan we op een later moment verder. Binnenschilderwerkonderhoudwandafwerking en klein timmerwerk is het hele jaar door in te plannen.

*voor schilderwerk, stukadoren en behangen in woningen ouder dan twee jaar is het lage btw-tarief van 9% van toepassing

Wil je meer weten over onze diensten?