Een goed onderhouden en verzorgde woning levert niet alleen wooncomfort en -plezier, het behoedt je ook voor hoge kosten door achterstallig onderhoud. Een goede staat zorgt voor waardebehoud of zelfs voor waardestijging van je koophuis.

Als jij je huis gaat verkopen, op korte- of lange termijn, is de staat van de woning een zwaarwegend punt bij de beoordeling van jouw huis door de potentiële koper. Een goed onderhouden woning ziet er aantrekkelijk uit en zal sneller worden verkocht. De nieuwe eigenaar hoeft namelijk weinig tot niets te investeren afgezien van een nieuw behang of een andere kleur op de muur.

Onderhoudsbeurt

Is jouw woning, appartement of kantoor toe aan een onderhoudsbeurt? Neem contact met ons op en wij komen langs om te beoordelen welk onderhoud nodig is. Wij adviseren je graag over alle mogelijkheden.

Wij kunnen de woning aan de buitenkant op een professionele manier beschermen tegen alle weers-en milieu-invloeden. Dankzij regelmatig en vakkundig onderhoud voorkom je onnodige extra hoge kosten door achterstallig en slecht onderhoud. Als wij een opdracht aannemen betekent dat dat wij alles voor je regelen en verzorgen. Zijn steigers nodig voor de schilderklus? Geen probleem; regelen wij.

Klein timmerwerk en stucwerk

Heb je klein timmerwerk? Je hoeft geen aannemer te zoeken; voordat wij gaan schilderen pakken we deze klus voor je op. Wat betreft onderhoud kunnen wij je een totaalpakket aanbieden. Voor alle werkzaamheden garanderen wij dezelfde hoge kwaliteit. Als wij een bepaalde expertise zelf niet in huis hebben kunnen wij terugvallen op een team van vakmensen die wij inschakelen. Denk bijvoorbeeld aan een stukadoor. Stucwerk doen wij niet zelf, maar wij kunnen wel een vakman uit ons netwerk regelen waar wij vaak mee samenwerken.

Binnenschilder

Het hele jaar door is Capel als binnenschilder actief in veel woningen en panden. Plafonds, wanden, ramen, kozijnen of deuren: elke opdracht, klein en groot, wordt netjes in de uitgekozen kleur uitgevoerd en opgeleverd. Nadat wij klaar zijn is duidelijk zichtbaar dat een vakman het schilderwerk heeft verzorgd. Het is niet alleen mooi voor het oog, maar tegelijkertijd is een bijdrage geleverd aan goed onderhoud.

Persoonlijk advies onderhoud

Wil je persoonlijk advies of een op maat gemaakte [offerte] ontvangen? Neem contact met ons op zodat we alle mogelijkheden kunnen voorleggen en bespreken. Wij denken graag met je mee.