Capel biedt niet alleen de beste kwaliteit in de uitvoering en oplevering van de werkzaamheden, maar ook in de producten en materialen die worden gebruikt.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige kwaliteitsproducten van Sikkens, Sigma en Wijzonol voor ons schilderwerk. Bij iedere opdracht beoordelen we welk verfmerk het meest geschikt is voor het beste resultaat. Dat is namelijk afhankelijk van een aantal factoren zoals bijvoorbeeld de ondergrond van het te schilderen deel. Elke ondergrond heeft een andere verfsoort nodig. Als je de juiste combinatie kiest wordt het beste resultaat bereikt. Zo heb je jarenlang plezier van het schilderwerk.

Seizoenswerk

Voor elke schilderklus kun je ons inschakelen: voor alle schilderklussen in de woning of kantoorpand en aan de buitenkant. Hou rekening met schilderwerkzaamheden aan de buitenkant dat gebonden zijn aan het seizoen dat van maart/april tot het najaar loopt. De andere maanden van het jaar zijn niet geschikt om buiten te schilderen. Alles wat in de woning geschilderd moet worden, zoals kozijnen, deuren en wanden, kan het hele jaar door worden aangevraagd en ingepland.

Wil je meer weten over onze diensten?